SolarVolt  |  Effektsmart elbilsladdning  |  Vi erbjuder kunskapslyft till dig som funderar på att skaffa elbil och installera elbilsladdare. Vi presenterar lösningar för effektsmart laddning till minsta möjliga kostnad. även kunskap om hur elbilsladdning kan kombineras med solceller och batterilager ingår, inklusive olika typer av gröna bidrag för att öka lönsamheten.

Kunskapslyft för energi- och effektreducering
inom elbilsladdning, solceller, batterilager
och energismarta lösningar
Powered by SolarVolt

Seminarium | Lönsam effektsmart elbilsladdning | 23/2-2022

Bokning nedan

Solceller och smarta energisystem för energi- och effektoptimering av fastigheter

Inom Sol- & EnergiGruppen erbjuder vi kunskapslyft till dig som funderar på att skaffa elbil och minimera dina laddkostnader. Vi presenterar lösningar för effektsmart laddning till minsta möjliga kostnad, samt även kunskap om hur elbilsladdning kan kombineras med smarta laddboxar, solceller och batterilager.

Vi presenterar lösningar för effektsmart laddning till minsta möjliga kostnad, samt även kunskap om hur elbilsladdning kan kombineras med solceller och batterilager. Det ingår även ett avsnitt där vi redogör för hur laddkostnader kan minskas genom att redan idag förbereda sig för framtidens smarta elnät!

Läs mer om seminariet den 23 februari, med tema "Lönsam effektsmart elbilsladdning"  (klicka)  ▾

Att installera en laddbox vid villans garageuppfart eller få en laddplats installerad inom bostadsrättsföreningen behöver inte vara så svårt, men det finns saker att fundera på för att få bästa resultat och lönsamhet. För den som bor i lägenhet och vill köpa elbil uppstår frågor till fastighetsägaren eller bostadsrättsföreningens styrelse om vad som krävs, vad det kostar och vem som skall betala. Vilka olika typer av gröna bidrag för att öka lönsamheten finns att söka?

För att underlätta och vägleda blivande och nya elbilister, så har vi tagit fram ett seminarium, där vi presenterar lönsamma tillvägagångssätt och lösningar för optimalt driftsnetto. Vi bjuder också på guider, mallar och vägledningar om hur elbilisten bör gå tillväga för att installera elbilsladdare, samt hur det går till att söka ekonomiskt stöd via skattereduktion och Naturvårdsverket.

Nedan några aktuella frågeställningar som vi besvarar under seminariet:

Våra utbildare ger svar på dina frågor, så du kan förbereda villan, bostadsfastigheten eller bostadsrättsföreningen för framtidens investeringar i smart energiteknik. Det ger kunskapslyft och ett helhetsperspektiv, där solceller, elbilsladdning, batterilager, värmepumpar, eltekniska lösningar och smarta energisystem ingår.

Välkommen och ha kaffet redo, så laddar vi för spännande och kunskapsrikt innehåll, som kompetensberikar dig!

Program – Innehåll – 23 februari, kl 16 - 18.30


TEMA   –   "GRUNDLÄGGANDE LADDKUNSKAP"
Läs mer om seminariet, delmoment 1  ▾

Datum / tid:  Onsdag 23 februari, kl 16 - 16.40

Innehåll:  Grundläggande laddkunskap i syfte att ge en angenäm och energismart start för nya elbilister. Kunskap om elbilsladdning, laddteknik, handhavande och ekonomiska aspekter på elbilsladdning i syfte att ge en angenäm och energismart start för nya elbilister. Energismarta körsätt för bättre elbilsekonomi, med förklaring till skillnad mellan körning sommartid och vintertid. Effektsmart laddning för optimering av driftsnetto, räckvidd och batteriets livslängd.

Pris:  395 kr inkl moms  ▾


TEMA   –   "ENERGISMARTA LADDSYSTEM FÖR VILLÄGARE / BRF"
Läs mer om seminariet, delmoment 2  ▾

Datum / tid:  Onsdag 23 februari, kl 16.45 - 17.25

Innehåll:  Energismarta laddsystem för villaägare / brf som kan ladda elbilen och styra energianvändningen för obästa lönsamhet. Produktion av egen el från solceller för lägre energi- och effektkostnader och maximal klimatnytta. Lagra energi i batterilager – både från solceller på taket och tankning av nätel till lägre pris på natten. Skattereduktion / bidrag för elbilsladdning.

Pris:  395 kr inkl moms  ▾


TEMA   –   "FRAMTIDENS LADDLÖSNINGAR FÖR SMARTA ELNÄT"
Läs mer om seminariet, delmoment 3  ▾

Datum / tid:  Onsdag 23 februari, kl 17.30 - 18.15

Innehåll:  Smarta elnät för effektsnål laddning som ger lägre el-och effektavgifter. Bidra till samhällsnytta genom att med elbilen medverka till effektutjämning av elnätet. Kunskap om smarta elnät som bidrar till bättre driftsekonomi för villaägare / brf, och samtidigt gör samhällsnytta genom att elnätet avlastas. Spara på effektuttaget, vilket också minskar risken för situationer med effektbrist i allmänna elnätet. Minska laddkostnader genom effektsmart planering av elavtal, laddtider och effektuttag på dygnet, samt användning av smart laddteknik och effektreducerande energilösningar. Presentation av en rad energi- och effektsmarta sol- och laddprodukter, bl a Ferroamp, SolarEdge, Tibber, Zappi och Easee Home.

Pris:  395 kr inkl moms  ▾


Scrolla uppåt

Boka plats på seminariet!

Ta del av vår kunniga utbildares kunskap, erfarenheter och framgångsfaktorer. Det ökar dina möjligheter till en långsiktigt lönsam investering i laddboxar, solceller och batterilager – oavsett om det gäller ett bostadshus, en villa eller en bostadsrättsförening!

Priset för deltagande på seminariet framgår nedan. Under seminariet presenterar vi även erbjudanden på sol- och laddrelaterade produkter från utvalda leverantörer.

Efter bokning och betalning skickas en möteslänk för ditt deltagande via Microsoft Teams  (gratisversion av Teams finns för nedladdning här).

Bokning

1. FYLL I FORMULÄRET NEDAN
2. VäLJ SEMINARIUM
3. BETALA


Scrolla uppåt